• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Bakker Leo Glutenvrij België Blog

Onbezorgd op vakantie met een glutenvrij dieet

De vakantieperiode is weer aangebroken en hopelijk kunnen we er een mooie zomer van maken met de huidige maatregelen. Vakantie in eigen land of toch liever naar het buitenland? Het is altijd even een klus om voor te bereiden hoe je dit gaat doen met je glutenvrije dieet. Bakker Leo geeft je alvast wat tips!
Lees verder

Glutenvrije meelsoorten

Er bestaan heel veel soorten glutenvrij meel, sommige zijn beter geschikt om glutenvrij brood mee te bakken dan andere soorten. We praten je bij over de populairste soorten glutenvrij meel en welke wij hebben gekozen om jullie broden mee te bakken!
Lees verder

7x Tips voor de lekkerste glutenvrije lunchbox!

Is elke dag je lunchbox vullen met lekkere en voedzame dingen sinds je glutenvrij moet eten een stuk moeilijker geworden? Of is het iedere dag weer een uitdaging om je kind een lekkere lunchbox mee te geven die hij ook echt weer leeg meer naar huis neemt? Geen zorgen, Bakker Leo geeft je tips!
Lees verder

FODMAP arm brood van Bakker Leo

Bakker Leo heeft al zijn producten laten testen op FODMAP’s en ze zijn allemaal FODMAP arm! Met onderstaande tips kan jij het FODMAP arm dieet volgen én lekker genieten van een lekkere boterham.
Lees verder

Gezonde weetjes over Bakker Leo!

Wij streven - zoals jullie wellicht weten - altijd naar de beste smaak en structuur van onze 100% gecertificeerde glutenvrije producten. Daarnaast letten we bij onze broden altijd op de juiste voedingswaardes. In deze blog vertellen we je alle gezonde weetjes over onze glutenvrije broden!
Lees verder

De lekkerste glutenvrije recepten voor pakjesavond

Pakjesavond! Dat betekent natuurlijk leuke cadeautjes en heel veel lekkernijen. Maar hoe zit dat met die lekkernijen als je glutenvrij moet eten? Bakker Leo heeft dit jaar voor het eerst glutenvrije speculaaskoekjes en glutenvrije speculaaseierkoeken in het assortiment! Met deze producten zijn ook heerlijke glutenvrije recepten te maken om van het heerlijk avondje ook een heerlijk glutenvrij avondje te maken. Alle recepten zijn geschikt om samen met je kinderen te maken, juist leuk!
Lees verder

Het glutenvrije leven van Judith

Judith eet al een hele tijd glutenvrij en weet nu precies wat ze wel en niet kan eten. Maar het liefst duikt ze zelf de keuken in! Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder!
Lees verder

Nieuwe producten in aankomst!

We genieten nog lekker van de zonnige nazomer. Maar ondertussen komt het najaar er aan, en dat betekent nieuwe producten van Bakker Leo! Bekende seizoensproducten komen weer in het assortiment, maar we hebben binnenkort ook nieuwe producten!
Lees verder