• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Bakker Leo Glutenvrij België Blog

De vers garantie van Bakker Leo

Wij bieden de garantie van altijd vers gebakken brood wanneer je bij ons een bestelling plaatst. Maar hoe zorgen we hier voor? We nemen je mee in het hele proces vanaf het moment dat je bestelt tot aan de levering bij jouw aan de voordeur! Daarbij delen we wat handige tips om ons brood lekker lang vers de houden.
Lees verder

Glutenvrije Moederdag, zo pak je dat aan!

Van een héérlijk ontbijt op bed en een lekker gebakje bij de koffie tot lekker borrelen met de hele familie. Wij geven je graag wat lekkere tips om hier een glutenvrij feestje van te maken!
Lees verder

Tips van Bakker Leo voor een heerlijke glutenvrije paasbrunch

Het is weer bijna Pasen! Een heerlijk lang weekend waarbij er genoeg tijd is om uitgebreid te ontbijten, brunchen en/of lunchen. Met de tips van Bakker Leo Glutenvrij wordt Pasen een groot succes. Lees snel verder!
Lees verder

Een feestje op tafel! Met de glutenvrije paasdesserts van Bakker Leo

Op zoek naar een glutenvrij dessert voor Pasen? Bakker Leo Glutenvrij heeft zijn favorieten op een rijtje gezet! Met deze recepten wordt het pas echt een vrolijk Paasfeest. Lees snel verder!
Lees verder

Verras jouw Valentijn met een glutenvrij ontbijt van Bakker Leo!

Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar! Het moment om jouw geliefde te verrassen met een heerlijk glutenvrij ontbijt met het brood van Bakker Leo. Vooral nu we er niet op uit kunnen gaan is het belangrijk om het thuis zo gezellig mogelijk te maken, met elkaar! Met de volgende recepten wordt jouw Valentijn op slag verliefd. Wie verwen jij met een heerlijk Valentijns ontbijt?
Lees verder

Feiten en fabels over gluten

Er heerst vaak nog veel onduidelijkheid wanneer het over het onderwerp ‘gluten’ gaat. Welke uitspraken over gluten zijn waar en welke niet? In deze blog zet Bakker Leo Glutenvrij de veel voorkomende feiten en fabels voor je op een rij.
Lees verder

Glutenvrije kerstbrunch recepten

Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken en het wordt hoog tijd om ons voor te bereiden op de kerstbrunch, iets om met elkaar van te genieten! Bij een kerstbrunch is er van alles mogelijk! Van zoet tot hartig en van koude tot warme gerechten. Maak er dit jaar een feestje van met de volgende glutenvrije kerstrecepten:
Lees verder

Vier de Sinterklaasperiode met glutenvrij speculaas!

Sinterklaas is weer in het land! Maar ook dit jaar is het weer anders dan anders. Toch kan het kinderfeest ook dit jaar weer goed gevierd worden met veel lekkers, ook voor onze glutenvrije eters! Bakker Leo Glutenvrij heeft namelijk heerlijke glutenvrije speculaasproducten die uitstekend passen bij het Sinterklaasthema. Er kunnen daarnaast ook veel variërende recepten gemaakt worden met de producten. Benieuwd welke? Lees snel verder in de blog!
Lees verder