• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Bakker Leo Glutenvrij België Blog

Glutenvrije Eierkoeken | Het meest veelzijdige stukje koek!

De glutenvrij eierkoeken van Bakker Leo zijn zo al heerlijk om te eten. Helemaal nu ze ook weer terug zijn in de najaarsvariant met smaakvolle speculaaskruiden. Maar wist je dat je er ook oneindig veel leuke en lekkere glutenvrije recepten mee kan maken? Lees snel verder!
Lees verder

Glutenvrije oliebollen van Bakker Leo

De bladeren vallen weer van de boom, het weer wordt grijzer… Dat kan maar 1 ding betekenen; tijd voor oliebollen! In Nederland is het dé traditie om op oudejaarsdag oliebollen te eten. In België en Duitsland is deze traditie minder bekend, daarom vertellen wij je graag wat meer over oliebollen en natuurlijk over onze eigen glutenvrije oliebollen!
Lees verder

5x Een heerlijk recept met onze glutenvrije koekjes

Onze verschillende soorten koekjes zijn zo al heerlijk om te eten, maar je kan er natuurlijk ook lekkere glutenvrije recepten mee maken! Bakker Leo inspireert je graag met deze vijf recepten.
Lees verder

Goed voorbereid naar werk en school, hoe pak jij dat aan?

De vakanties lopen op het einde en de dagelijkse routine met school en werk gaat weer beginnen. Hoe zorg jij er voor dat je altijd een voedzame en lekkere lunch mee hebt? Of ben jij degene die altijd weer wat lekkers mag verzinnen voor de lunchbox voor je kinderen? Wij geven je graag wat tips!
Lees verder

Onbezorgd op vakantie met een glutenvrij dieet

De vakantieperiode is weer aangebroken en hopelijk kunnen we er een mooie zomer van maken met de huidige maatregelen. Vakantie in eigen land of toch liever naar het buitenland? Het is altijd even een klus om voor te bereiden hoe je dit gaat doen met je glutenvrije dieet. Bakker Leo geeft je alvast wat tips!
Lees verder

Glutenvrije meelsoorten

Er bestaan heel veel soorten glutenvrij meel, sommige zijn beter geschikt om glutenvrij brood mee te bakken dan andere soorten. We praten je bij over de populairste soorten glutenvrij meel en welke wij hebben gekozen om jullie broden mee te bakken!
Lees verder

7x Tips voor de lekkerste glutenvrije lunchbox!

Is elke dag je lunchbox vullen met lekkere en voedzame dingen sinds je glutenvrij moet eten een stuk moeilijker geworden? Of is het iedere dag weer een uitdaging om je kind een lekkere lunchbox mee te geven die hij ook echt weer leeg meer naar huis neemt? Geen zorgen, Bakker Leo geeft je tips!
Lees verder

FODMAP arm brood van Bakker Leo

Bakker Leo heeft al zijn producten laten testen op FODMAP’s en ze zijn allemaal FODMAP arm! Met onderstaande tips kan jij het FODMAP arm dieet volgen én lekker genieten van een lekkere boterham.
Lees verder