• 100% Glutenvrij gecertificeerd
 • Altijd vers brood
 • 9.7/10 Klanttevredenheid
 • Gratis verzending vanaf €33,50
Zondagssluiting Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug, We hopen op uw begrip en staan maandag tot en met zaterdag met veel plezier en inzet voor u klaar!

Klantendienst

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantendienst via e-mail: glutenvrij@bakkerleo.be of per telefoon: +31 85 066 0250. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 13:30 tot 15:30.

Bakker Leo Glutenvrij

Veel gestelde vragen

We garanderen vers, luchtig en knapperig brood, dat rechtstreeks van de bakker op jouw bord belandt! Volgens onze klanten is het brood van Bakker Leo Glutenvrij het lekkerste glutenvrije brood dat er bestaat. Omdat wij bakken op bestelling, weet je ook zeker dat je nooit zonder voorraad zit. We leveren altijd een NCV-gecertificeerd broodproduct, dus over gluten hoef je je geen zorgen meer te maken. Natuurlijk kun je ons brood ook invriezen, heel gemakkelijk!

Voor bestellingen met een waarde vanaf €33,50 is de verzending gratis. Voor andere bestellingen vragen we de volgende bijdrage aan de verzendkosten:

 • Bestelwaarde tot €20,- ◦ €6,99 verzendkosten
 • Bestelwaarde van €20,- tot €33,50 ◦ €3,99 verzendkosten

Nee, in onze producten wordt er geen foliumzuur verwerkt.

Onze cakeproducten bevatten geen gist, de andere producten wel.

Onze producten zijn niet Halal gecertificeerd, maar bevatten geen dierlijke vetten.

Onze producten kunnen een of meerdere van de volgende E-nummers bevatten:

 • E464 Hydroxpropylmethylcellulose
 • E262 Natriumacetaat
 • E415 Xanthaangom
 • E422 Glycerol

Ja, we gebruiken bakkerszout (dit is met jodium).

Ja, in alle broden en pistolets.

Gierst, zonnebloempitten en lijnzaad.

Ja, in onze bakkerij gebruiken wij geen noten of pinda’s.

Jouw brood krijgt alle aandacht die het verdient en nodig heeft, want er mogen onder geen beding gluten in je boterham komen. Die garantie is er en wordt aangetoond met het logo ‘glutenvrij’.

Van de grondstoffen in het veld tot het transport en de aankomst in de bakkerij: Bakker Leo Glutenvrij garandeert een glutenvrije keten. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en –standaarden (NCV nummer NL-079 ). Er worden in deze bakkerij enkel en alleen producten bereid die glutenvrij zijn.

Glutenvrij garantie

We bakken op maandag tot en met donderdag. Op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag wordt het bij je thuisbezorgd in heel Nederland en België.

We bakken maandag tot en met donderdag. De dag daarna wordt het brood bezorgd. Zo garanderen we vers brood! Natuurlijk kun je ons brood ook invriezen, dan blijft het extra lang goed.

 • Vóór zaterdag 10:00 uur besteld = maandag gebakken en dinsdag bezorgd.
 • Vóór maandag 16:00 uur besteld = dinsdag gebakken en woensdag bezorgd.
 • Vóór dinsdag 16:00 uur besteld = woensdag gebakken en donderdag bezorgd.
 • Vóór woensdag 16:00 uur besteld = donderdag gebakken en vrijdag bezorgd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar glutenvrij@bakkerleo.be. Op werkdagen proberen wij zo snel mogelijk te reageren, meestal heb je al binnen de vier uur een reactie. Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar via: +31 85 066 0250.

Tijdens het doen van je bestelling kun je ervoor kiezen om je brood af te halen op een PostNL-punt bij jou in de buurt. Weten welke locatie voor jou het dichtstbij is? Bekijk dan de locatiewijzer van PostNL: https://www.postnl.nl/locatiewijzer.

Iedere vrijdag kan je ook op bestelling glutenvrij brood ophalen bij onze bakkerswinkel in Almelo. Je kan hiervoor niet bestellen via de webshop maar bellen of mailen naar de winkel. In de winkel geldt: Voor woensdag 10 uur ’s morgens besteld = vrijdag afhalen.

Omdat de ingrediënten die Bakker Leo Glutenvrij gebruikt voor glutenvrij brood vele malen duurder zijn dan voor regulier brood, ligt de prijs ook hoger. Onze broden mogen alleen gebakken worden in de speciaal daarvoor ingerichte glutenvrije bakkerij, dus ook het productieproces is ingewikkelder, kleinschaliger en kost meer geld en tijd. Bakker Leo doet er desondanks alles aan om je brood zo betaalbaar mogelijk te houden.

Bakker Leo heeft een Christelijke achtergrond. Daarbij hoort de overtuiging dat zondag een rustdag is. Op zondag ondernemen we geen commerciële activiteiten. Bestellen? Dat kan de hele week tot zaterdagavond 23:59 uur en weer vanaf maandagochtend 00:00 uur.

Zonnebloempittenbrood geeft je én energie én bevat weinig suiker. Heel gezond dus! Zeker als je het vergelijkt met wit brood. Zonnebloempittenbrood voorziet je lichaam van 10% meer energie dan wit brood, terwijl er 10% minder suiker in zit. Daarnaast bevat zonnebloempittenbrood veel meer vezels en eiwitten. Hierdoor voel je je sneller verzadigd en ga je minder eten. Zo blijf je gemakkelijker op gewicht. Kortom: zonnebloempittenbrood is relatief gezonder dan wit brood. Beide zijn glutenvrij te bestellen bij ons!