• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €33,50

Blog

Kan je over coeliakie heen groeien? Of genezen van coeliakie?

Mei is de Coeliakiemaand — dé maand waarin we samen meer bewustwording creëren rondom coeliakie. Als Bakker Leo Glutenvrij zetten wij ons dagelijks in voor mensen die leven met deze auto-immuunziekte. Niet alleen met onze producten, maar ook door betrouwbare informatie te delen en veelvoorkomende misverstanden weg te nemen. Een van de vragen die wij regelmatig horen is: “Kan je over coeliakie heen groeien?” of “Bestaat er een manier om te genezen?” In deze blog geven we daar graag helder en eerlijk antwoord op.
Lees verder

Uitbreiding van onze glutenvrije bakkerij – een kijkje terug in de tijd met Bakker Leo

Had je ons tien jaar geleden verteld dat we een glutenvrije bakkerij zouden runnen met klanten in binnen- en buitenland, dan hadden we je waarschijnlijk niet geloofd. Maar hier staan we dan. Vanwege de groei breiden we onze bakkerij opnieuw uit – een bijzonder moment waar we je graag in meenemen. Lees ons verhaal en ontdek hoe Bakker Leo stap voor stap is gegroeid, steeds gedragen door liefde voor het ambacht en het vertrouwen van onze klanten.
Lees verder

5x Lekkere glutenvrije Paasrecepten

Pasen staat weer voor deur. En dat betekent voor veel mensen lekker ontbijten, brunchen en lunchen met familie of vrienden! Wij delen graag lekkere glutenvrije Paasrecepten om zelf ook lekker mee te genieten met Pasen of zelfs een geheel glutenvrije brunch of lunch te organiseren!
Lees verder

5x Heerlijke glutenvrije traktaties

Ben je op zoek naar feestelijke en smakelijke glutenvrije traktaties? Dan ben je hier aan het juiste adres! We delen vijf creatieve traktatie-ideeën die perfect zijn voor een verjaardag, feestje of gewoon om jezelf te verwennen.
Lees verder

Maak zelf glutenvrije gevulde oliebollen: Twee onweerstaanbare varianten!

Oliebollen zijn dé lekkernij in het najaar, maar waarom zou je het niet nét wat specialer maken? Bij steeds meer oliebollenkramen zie je lekkere gevulde oliebollen, als je glutenvrij eet wil je dit natuurlijk ook niet missen! Daarom delen we twee héérlijke recepten om ook te kunnen genieten van een verrukkelijke gevulde glutenvrije oliebol!
Lees verder

Waarom je nu al je kerstbestelling moet plaatsen bij Bakker Leo

De feestdagen staan voor de deur! Het is dé tijd om te genieten van gezelligheid, lekker eten en, natuurlijk, glutenvrije lekkernijen van Bakker Leo. Maar let op: dit jaar wordt plannen nóg belangrijker. Waarom? Omdat de feestdagen midden in de week vallen, kunnen we de laatste twee weken van december helaas niet bakken. Dat betekent dat we eerder in december al aan onze baklimiet zullen zitten. Wil je zeker zijn van jouw favoriete glutenvrije producten? Lees dan snel verder!
Lees verder

4 onmisbare tips om glutenvrij eten in je eigen keuken makkelijker te maken!

Is jouw keuken volledig glutenvrij of moet je het delen met mensen die wel gluten eten? Wanneer je glutenvrij moet eten, kan je ervoor kiezen om met het hele gezin glutenvrij te eten. Maar niet al je huisgenoten zitten hierop te wachten en het kan ook best prijzig worden. Daarom geven we vier onmisbare tips om te zorgen dat je kruisbesmetting kan voorkomen en je de keuken makkelijker kan blijven delen met je gezin die wel gluten eet.
Lees verder

Glutenvrije Cheesecake recept

Laat je smaakpapillen dansen met deze verrukkelijke glutenvrije cheesecake! Perfect voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk glutenvrij dessert. Met een krokante koekjesbodem en een romige vulling die smelt op je tong, zal deze cheesecake ongetwijfeld de harten van je gasten veroveren. Dus haal je bakvorm tevoorschijn, duik in de keuken, en laat deze glutenvrije cheesecake je zintuigen betoveren met elke zalige hap!
Lees verder