• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €33,50

Over Bakker Leo

De geur van vers, knapperig brood uit de oven, heerlijk! Herkenbaar? Wel als u uw glutenvrije brood bestelt bij Bakker Leo Glutenvrij, die vindt dat íedereen lekker brood moet kunnen eten.

Naast traditionele bakkerijen in Almelo, is Bakker Leo in 2015 begonnen met het ontwikkelen van gezonde, glutenvrije broden onder de naam Bakker Leo Glutenvrij in een nieuwe bakkerij. Broden die minstens zo lekker smaken als een reguliere boterham! Breder, creatiever en smakelijker: Bakker Leo Glutenvrij let niet alleen op de eis dat het brood glutenvrij moet zijn, maar denkt ook met de klant mee.

Glutenvrij brood bestellen
Brood Glutenvrij
Glutenvrij webshop

Ons assortiment glutenvrij brood

Bakker Leo Glutenvrij heeft veel aandacht voor uw behoefte als klant. Wat dacht u bijvoorbeeld van luxe afbakbroodjes en roombotercakes? Ondenkbaar voor mensen die geen gluten mogen eten? Bij Bakker Leo Glutenvrij is dit geen probleem, maar een uitdaging. Naast een gewoon wit of bruin brood kun je hier ook blijvend terecht voor allerlei ander lekkers, want de bakker blijft continu werken aan nieuwe producten.

Een heerlijke smaak, een voedzame samenstelling en volledig glutenvrij! Bekijk ons assortiment hier.

De meest populaire producten zijn:

Tip: lees op de productpagina’s ook eens de beoordelingen van andere klanten.

Glutenvrij garantie

Hoe glutenvrij is glutenvrij?

Uw brood krijgt alle aandacht die het verdient en nodig heeft, want er mogen onder geen beding gluten in uw boterham komen. Die garantie is er en wordt aangetoond met het logo ‘glutenvrij’. Van de grondstoffen in het veld, tot het transport en de aankomst in de bakkerij: Bakker Leo Glutenvrij garandeert een glutenvrije keten. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en –standaarden (NCV nummer NL-079 en AA gradatie BRC Global Standard for Food Safety). Er worden in deze bakkerij enkel en alleen producten bereid die glutenvrij zijn. De belangrijkste en enige vraag blijft over voor jou: waar ga jij je lekkere boterham mee beleggen?

Contact

Het heeft onze voorkeur om contact te hebben per e-mail. Ons e-mailadres is: glutenvrij@bakkerleo.be. Op werkdagen proberen wij zo snel mogelijk te reageren. Meestal lukt dit binnen 4 uur.
Onze klantendienst is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 13:30 tot 15:30 via +31 85 066 0250.